Benny Haag – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

benny_haag Jag heter Benny Haag och är Kognitiv Samtalsterapeut på Steg-1 nivå. Förutom kognitiv terapi så har jag specialiserat mig inom alkohol- och drogproblematik.

Jag är i grunden utbildad skådespelare och har även ett alkoholmissbruk bakom mig (satte på korken juni 2002). Jag söker klienter som önskar komma till rätta med problematik som skaver och oroar och gör livet mindre angenämt.

Detta kommer att bedrivas i Contars lokaler på Högbergsgatan 30A. Priset är 700 inkl. moms för privatperson och 700 exkl. moms för företag.

Jag kan inte säga att du ska ta kontakt med mig för att jag är kompetentare än någon annan på denna sida. Hur det förhåller sig med den saken har jag ingen aning om. Men på ett plan kan vill jag med säkerhet påstå att jag är 25% bättre än alla andra här; och det gäller tiden. Hos mig får man 60 minuter för ovan nämnda summa i motsats till de 45 som annars är brukligt! Jo, jag tackar!!

Verkar det intressant, ta kontakt med mig på benny.haag@contar.se.

Välkommen!!

Ort: Dold

Telnr: 0736-564419
Mail: benny.haag@contar.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  3. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  4. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram