Åsa M. Eriksson – KBT terapeut (steg 1) – Hudiksvall / Gävle / Stockholm

Åsa M Eriksson Ibland behöver vi extra hjälp för att t ex ta oss igenom en kris eller för att göra en förändring. Tillsammans tittar vi på din aktuella livssituation och på det som skapar ett lidande för dig. Genom att sätta ord på det du tänker och känner och arbeta med de redskap som du behöver för just ditt/dina problem, hjälper dig att leva det liv du vill samt ger dig ökad självkännedom och en högre livskvalitet.

Jag är i grunden beteendevetare och har en grundläggande psykoterapiutbildning i KBT (steg 1) och är diplomerad mindfulnessinstruktör. Har även kunskap och erfarenhet inom ACT, schematerapi, MI och existentiell psykologi.

Har du ett begynnande- eller är alkoholberoende så kan du vända dig till mig för fem samtal då jag är MET-behandlare (genom karolinska institutet. Socialstyrelsen har MET som prioritet 1 som rekommenderad behandling). Mer info finns på hemsidan.
Min långa erfarenhet av att arbeta med människor i olika situationer har gett mig en bred och djup förståelse för de utmaningar vi människor konfronteras med i dagens föränderliga samhälle.

Välkommen att kontakta mig. Jag har mottagning i Hudiksvall och i Gävle. Vid behov även i Stockholm på Högbergsgatan 30A.

Läs gärna mer på min hemsida: www.kbtcare.se

Ort: Dold

Telnr: 073-819 52 39
Mail: kbtcare1@gmail.com

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.


Kalender

 1. MI och GRIT

  29 maj 09:00 - 16:00
 2. Grundkurs i KBT

  10 september -
 3. Grundkurs MI

  21 september - 22 september
 4. Konsten att gnälla – Stoppa gnäll hos andra och dig själv

  16 oktober 09:00 - 16:00
 5. Grundkurs i ACT

  22 oktober - 23 oktober
 6. Fördjupningskurs MI

  9 november - 10 november
 7. Fördjupningskurs ACT

  26 november - 27 november

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram