Anna Tell – KBT-terapeut (steg 1) – Stockholm

Funderar du på att gå i terapi och söker efter en terapeut som är rätt för dig? Har du en önskan om att må bättre eller fungera bättre – då är du varmt välkommen till mig för samtalsterapi med KBT-inriktning.

Jag är socionom med flera års erfarenhet av psykosocialt förändringsarbete. Vid sidan av arbetet som samtalsterapeut är jag kurator vid Danderyds sjukhus, inom området kronisk smärta. Jag arbetar bland annat med metoder som ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och mindfulness (medveten närvaro).

Hos mig kan du på ett tryggt sätt samtala om det som du upplever som svårt eller jobbigt. Tillsammans utforskar vi de tankar, känslor, symptom eller problem som hindrar dig och fokuserar på hur du skulle vilja ha det istället. Vi jobbar med förändring och övar på nya färdigheter. Du är värd att må bra!

 

Var? Jag sitter i trevliga lokaler på Högbergsgatan 30 A på Södermalm (T-bana Slussen eller Medborgarplatsen).

När? Enligt överenskommelse.

Kostnad? 800 kr/session (50 min). För student med studentlegitimation, 600 kr/session. För företag, 800 kr ex moms/session.

Kvalitet – Jag har handledning av legitimerad psykoterapeut och arbetar under sekretess.

 

Du är varmt välkommen att kontakta mig för ett första bedömningssamtal.

 

Ort: Stockholm

Telnr: 070-7464372
Mail: anna.tell@tellterapi.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram