Anna Nörby Gennerud – KBT och psykosyntes terapeut (steg 1)

I vissa skeden i livet kan vi behöva hjälp att sortera och förstå oss själva bättre. Jag kan vara med och utforska vad som behöver utvecklas i ditt liv. Eller vad som behöver mer acceptans och medkänsla. Jag är övertygad om att alla människor har unika förmågor och ett eget syfte – om vi bara får chansen att upptäcka oss själva. Med ökat medvetande om vilka vi är kan vi läka det som gör ont och hitta mer av det som ger oss glädje.

Jag har min grund i psykosyntesen – ett förhållningssätt som utgår ifrån en positiv tro på människans förmåga att utvecklas. Min kunskap som samtalsterapeut omfattar psykosyntes, KBT, Schematerapi och ACT. Jag använder sällan en metod utan snarare flera tillsammans. Det viktigaste för mig är att utgå från vilka behov som finns. Ibland behövs en förändring men ofta kan det handla om att hitta en inre trygghet och komma i kontakt med sig själv.

Välkommen att maila mig för att boka tid. Jag har min mottagning på Götgatan 94, Södermalm i Stockholm. Ett samtal pågår i 60 min.

Anna Nörby Gennerud
www.annagennerud.com

Ort: Dold

Telnr: 0765-36 33 03
Mail: gennerud_comm@outlook.com

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  3. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  4. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram