Anna Frisell – KBT terapeut (steg 1)

Vill du göra en förändring i ditt liv? Är det något i ditt liv som skaver eller som inte fungerar så bra? Kanske vill du bryta ett tankemönster eller beteendemönster som leder till problem för dig eller får dig att må dåligt. I terapin funderar vi tillsammans över orsakerna till dina tankar, känslor och beteenden. Du får beskriva vad du har för behov och önskningar och vi utforskar vad som leder dig på väg i rätt riktning.

Jag är utbildad KBT terapeut på Linköpings Universitet och är certifierad i MI. Jag är i grunden statsvetare och har jobbat i olika roller på Kriminalvården. Jag har mött många olika människor med olika typer av problem, de senaste åren jobbade jag med MI och KBT behandling på en anstalt. Nu har jag slutat på Kriminalvården och jobbar som samtalsterapeut genom mitt företag. Jag är också engagerad i kommunpolitiken och jobbar med sociala frågor. Jag är 41 år gammal och har man och tre barn.

Du är varmt välkommen att kontakta mig via mail eller telefon för funderingar eller för att boka en session. Jag tar 500 kr för en timme. Jag tar emot dig digitalt, på Contar på Högbergsgatan 30A eller i Vallentuna.

Hemsida: www.tirad.se

Plats: digitalt via Zoom eller på Högbergsgatan 30A i Stockholm alternativt i Vallentuna

Pris: 500 kr/h

Ort: Dold

Telnr: 0736792605
Mail: annafrisell@tirad.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss, via telefon eller videosamtal. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Kurs i ACT

   13 maj - 14 maj
  2. KBT introduktion

   29 augusti - 13 september
  3. Utbildning KBT-terapeut

   26 september -
  4. XBT – existentiell beteendeterapi

   15 oktober -
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   17 oktober - 18 oktober
  6. Personlighetssyndrom

   21 november -
  7. Anknytning och Relationer

   5 december -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram