Anna Barve – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm

Min förhoppning är att du ska känna förtroende att berätta din historia. Vissa gånger sträcker den sig bakåt i tiden, kanske till din barndom, och andra gånger kan det handla om något som skedde i förra veckan. Ibland upplevs problematiken som ett allmänt ”skav” i livet eller en längtan efter förändring. Tillsammans utforskar vi tankar, känslor, beteenden och konsekvenser, och med nya insikter och större självförståelse hoppas jag att du utvecklas i den riktning du önskar.

Jag är diplomerad samtalsterapeut (steg 1) med KBT-inriktning och har en grundläggande utbildning i par-och familjeterapi. I mitt tidigare yrke som tv-journalist arbetade jag i 16 år med djupintervjuer i relationella ämnen, och 2010 skrev jag boken Kysst av spriten – berättelser om alkohol och relationer (Gothia). Jag är diplomerad MediYoga-coach med inriktning på stress, utmattning och återhämtning, så vid stressrelaterad problematik finns möjlighet att kombinera samtal med anpassade andnings-och yogaövningar.

Under Coronapandemin erbjuder jag stödsamtal via telefon eller videolänk till reducerat pris. Min mottagning ligger på Södermalm och Du är varmt välkommen att kontakta mig för ytterligare information eller tidsbokning!

Hemsida: www.kbtsteget.se

Ort: Dold

Telnr: 070-413 23 36
Mail: annabarve@kbtsteget.se

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss eller via digital plattform. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Grundkurs KBT

   8 september - 23 september
  2. Utbildning till KBT-terapeut

   6 oktober -
  3. Samtalsgrupp – När vuxna barn gör slut

   17 oktober - 14 november
  4. Utbildning i Familjeterapi

   27 oktober - 12 maj
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   7 november - 8 november
  6. Compassionfokuserad terapi -CFT

   9 november -
  7. Kurs i ACT

   21 november - 22 november
  8. Internetbehandling med KBT – IKBT

   24 november -

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram