Ann-Sofie Lundmark – Par- & Familjeterapeut (steg 1) – Stockholm

ann_sofie_lundmark Behöver du prata med någon? Söker du balans i ditt liv?  Vill du stärka relationen till din partner eller dina barn?

Du mår kanske dåligt utan att alls förstå varför. Kanske finner du dig själv, gång på gång hantera situationer på ett sätt som hindrar och begränsar snarare än hjälper dig.

Samtalsterapi och parterapi kan hjälpa till att bryta destruktiva mönster, ge stöd att åter skapa trygghet och tillit i en relation eller möjlighet att undersöka vad dina känslor och behov egentligen står för.

Jag är Steg 1- terapeut och beteendevetare och har många års erfarenhet av samtal från roller som personalchef, rekryterare och karriärcoach samt som stöd för kvinnor i skyddat boende.

Mer information hittar du på www.brinkegruppen.se

Välkommen!

Ort: Dold

Telnr: 0709-68 43 78
Mail: ann-sofie@brinkegruppen.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram