Anette Bordier – KBT terapeut (steg 1) – Stockholm & Strängnäs

anette_bordier Jag vill ge dig hopp och värme i våra samtal. Hopp för att du ska få kraft att ta dig igenom utmaningar och värme för att du ska våga öppna dig för din inre potential.

Min special kompetens förutom grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) är MI (Motiverande samtal) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Som lärare inom skola och förskola har jag haft glädjen att lära mig mycket om människan och hur vi tillsammans genom samtal löser knutar för att få ny energi.

Hindrar dina beteenden och tankemönster dig från att leva utifrån din värderade riktning? Välkommen att höra av dig till mig för ett första kostnadsfritt samtal.

Pris/session: 700:- ink. moms företag exkl.moms
www.anettebordier.se

Ort: Dold Stockholm Strängnäs

Telnr: 0729-65 23 23
Mail: anette.bordier@contar.se

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram