Temadagar med Anna Kåver, Lotta Halvardsson Ekdahl, Agneta Lagercrantz och Lance Cederström

Varje termin anordnar Contar tre temadagar som en del i KBT terapeututbildningen. Men även externa är välkomna att anmäla sig till våra temadagar. Är du nyfiken så skicka oss ett mail info@contar.se eller ring 08-462 98 14.

20 mars – Förmiddagens tema: Suicidprevention och eftermiddagens tema: Oro med perspektiv på psykisk hälsa och ohälsa. På förmiddagen får vi lyssna till Lotta Halvardsson Ekdahl och under eftermiddagen är det Anna Kåver som håller i föreläsningen.

21 mars – kommer vi få ta del av temat – Självmedkänsla och empatitrötthet med Agneta Lagercrantz

15 maj – Är temat för dagen: Hur skapar vi meningsfulla möten? – Existentiella perspektiv på kärlek med Lance Cederström

 

För externa kostar temadagarna 1800 kr inkl moms/dag. Samtida anmälan till två av dagarna kostar totalt 2600 kr inkl moms och till alla tre 3200 kr inkl moms.

Dagarna pågår mellan 09.00-15.00. Kaffe och te vid pauserna ingår. Lunch ingår inte.

Temadagarna ges på Södermalm i Stockholm.

Välkommen med din anmälan!

info@contar.se
08-462 98 14

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram