VAD ÄR EXISTENTIELL COACHING? Kom på infoträff 26 november!

VEM ÄR JAG?
VAD VILL JAG?
OCH VAD ÄR MENINGEN?
– en kväll och en frukost för dig som vill veta mer om EXISTENTIELL COACHING

Livet väcker frågor, frågor till mig själv, om min relation till andra om hur det är att leva i världen. I ett samtal på filosofisk grund får du möjlighet att utforska dem, både via din egen erfarenhet, i relation till din samtalspartner och med inspiration från filosoferna, som genom tiderna utforskat samma frågor som du.

Välkommen på en kväll/frukost där författaren Ann Lagerström presenterar boken EXISTENTIELL COACHING, där vi berättar om metod, praktiken och möjligheten att utbilda sig.
Och så får du träffa existentiella coacher som berättar om hur kunskapen om filosofiska samtal har berikat deras liv och arbete.

VI BJUDER PÅ
te, kaffe och något att äta.

VAR
EXISTENTIELLT FORUM
Rödabergsgatan 3
113 33

NÄR
26 november 18.00-19.30

ANMÄLAN
INFO och ANMÄLAN
info@existentiellt.nu
070 5562556

Välkomna
Ann Lagerström & Annalena Sund Aillet

Existentiellt Forum
& Contar

För dig som vill veta mer om utbildningen redan nu kan hitta lite mer info på Contar hemsida https://www.contar.se/existentiell_coaching/

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö


Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram