Samtalstjänster för organisationer som stöttar till sysselsättning

samtalstjänst contar

För dem med förändrad livssituation

Världen förändras och med det är det många som behöver tänka om kring sin sysselsättning. Vi vill nu vända oss till er som arbetar i verksamheter där fokus är att stötta andra till sysselsättning och erbjuda er en möjlighet att hjälpa fler genom samtalstjänster och samtalsstöd via vår verksamhet.

En möjlighet att stötta fler till aktivitet och sysselsättning

Hos Contar erbjuder vi samtalstjänster i kartläggande form, coachande form och i terapeutisk form för att på det vis som önskas kunna stötta till nyorientering och utveckling. Det kan röra sig om hjälp med att bena ut vad man vill studera eller arbeta med, stöd till att våga ta ett nödvändigt steg i en ny riktning, eller kanske hjälp med att förändra ett dysfunktionellt beteende eller förhållningssätt som sätter krokben för en i livet.

Tack vare lång erfarenhet och vårt kompetenta nätverk i form av legitimerade psykoterapeuter och psykologer och certifierade handledare, coacher och samtalsterapeuter har vi möjlighet att erbjuda samtalsstöd och handledning i olika former och konstellationer. Vi erbjuder fysiska möten såväl som online via vår digitala plattform. Upplägg och utformning anpassas efter era önskemål.

Vi erbjuder även kurser och yrkesutbildningar inom samtal, psykologi och terapi. Dessa kan vara aktuella för dig som kanske redan arbetar med samtal och vill lära dig mer om motivations- och förändringsarbete. Det kan också vara aktuellt för dem som vänder sig till er och behöver utbilda sig inom någonting nytt.

samtalstjänst hos contardigital samtalstjänstsamtalstjänst hos Contar

Människan i fokus

Vi arbetar utifrån alla människors lika värde. Vår verksamhet präglas av längtan efter kunskap, respekten för varandra, lusten att utvecklas och stödja andra till utveckling och förändring. Vi arbetar med en kognitiv inriktning och låter de existentiella frågorna ta stor plats. En viktig utgångspunkt i vårt arbete är att vi alla kan påverka vårt liv och att vi har ansvar för att själva göra våra val.

 

Vill du veta mer om våra samtalstjänster? Kontakta oss gärna på telefonnummer: 08-462 98 14 eller på e-postadress: info@contar.se

Vill du läsa mer om våra utbildningar kan du göra det här: Contars utbildningsutbud     

 


Söker ni rum för möten?

Hos oss kan ni även hyra mötesrum för upp till 20 personer. Vi får ofta höra att våra lokaler är hemtrevliga och mysiga. Att det är som att komma till en lugn oas mitt på centrala Södermalm i Stockholm när man besöker oss. Kaffe och te bjuder vi på och ni har även tillgång till projektor och whiteboard. Mer om våra lokaler hittar du här: Hyr mötesrum hos Contar


 

Har du frågor eller funderingar så kontakta oss gärna via email: info@contar.se eller telefon: 08 462 98 14.

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss eller via digital plattform. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Grundkurs KBT

   8 september - 23 september
  2. Utbildning till KBT-terapeut

   6 oktober -
  3. Samtalsgrupp – När vuxna barn gör slut

   17 oktober - 14 november
  4. Utbildning i Familjeterapi

   27 oktober - 12 maj
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   7 november - 8 november
  6. Kurs i ACT

   21 november - 22 november

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram