Samtalsterapeuter till er tjänst

Är du eller din verksamhet i behov av samtalsstöd?
Ibland kan det behövas en hjälpande hand för att hitta nya, mer funktionella tillvägagångssätt för att hantera de återkommande problem som kan uppstå, både i det privata livet och i samverkan på en arbetsplats.

Medlemmarna i vårt yrkesnätverk Contar Terapeuterna står till ditt förfogande.

Med hjälp av KBT

Samtliga terapeuter hos oss har en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning inom kognitiv beteendeterapi (KBT), som är en rekommenderad och väl beprövad terapimetod för att stödja människor till förändring.

Specialkompetenser

Förutom kompetens som KBT-terapeut har många dessutom också en eller flertalet tilläggskompetenser inom områden som bland annat beroendeterapi, anhörigterapi, familjeterapi, motiverande samtal (MI) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Oavsett om behovet är långsiktigt eller tillfälligt, ta gärna kontakt med någon av våra kompetenta terapeuter. Du finner presentationer och kontaktuppgifter på deras gemensamma sida hos oss: contar.se/terapi/contar-terapeuterna/

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö

Kalender

 1. Grundkurs MI

  21 februari -
 2. Utbildning till KBT-terapeut

  8 mars -
 3. Fördjupningskurs ACT

  21 mars -
 4. Grundkurs KBT

  14 maj -
 5. Grundkurs MI

  16 maj -
 6. Fördjupningskurs MI

  24 maj -
 7. Utbildning i Familjeterapi

  23 augusti -

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram