Poddpremiär: ÅNGEST 😱 Contar gästar Anna&Pekka Podcast

Ångest, ett ständigt aktuellt ämne. Vad är ångest? Hur känns ångest? Hur kan man förhålla sig till sin egen och andras ångest?

Contar har haft nöjet att få samarbeta med och medverka i den fina podden Anna&Pekka Podcast – med hopp om livet! där Anna och Pekka bjuder in gäster för att samtala om livets olika teman på ett varmt och personligt sätt.

Vår kära medarbetare Lisen Rehnlund Magnevill gästar i oktober podden för att prata kring temat ångest. Gästar gör även artisten Albin Johnsén för att diskutera kring ångest och kreativitet.

Vi hoppas att ni vill vara med och lyssna! Avsnittet finns där poddar finns. Du når det även genom att klicka på bildlänken nedan.

  Boka tid för intervju!

  Första steget till att bli KBT-terapeut..

  +

  Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? Första steget är en intervju. Du kan genomföra din intervju på plats hos oss eller via digital plattform. Intervjun tar ca en timme.

  Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

  För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

  Kalender

  1. Grundkurs KBT

   8 september - 23 september
  2. Utbildning till KBT-terapeut

   6 oktober -
  3. Samtalsgrupp – När vuxna barn gör slut

   17 oktober - 14 november
  4. Utbildning i Familjeterapi

   27 oktober - 12 maj
  5. Kurs i Motiverande Samtal

   7 november - 8 november
  6. Kurs i ACT

   21 november - 22 november

  Följ oss

  LinkedIn Facebook Instagram