Grattis till vår föreläsare Liria Ortiz som vunnit Stora Psykologpriset!

Liria är legitimerad psykolog och psykoterapeut, författare och aktiv mediaperson bland mycket annat. Sedan många år är hon även en återkommande föreläsare hos Contar. Liria har nu mycket välförtjänt fått det Stora Psykologpriset.

Den 4:e maj föreläser Liria om samtalstekniken Motiverande Samtal hos Contar, som en fördjupningskurs. Är du intresserad? För deltagande krävs att du har grunderna. Contar arrangerar även en grundkurs i Motiverande Samtal den 19 – 20 april. Om du anmäler dig till både grund- och fördjupningskurs erhåller du rabatt på det totala priset.

Anmäl dig idag!

 

Boka tid för intervju!

Första steget till att bli KBT-terapeut..

+

Är du intresserad av att utbilda dig till KBT-terapeut hos oss? För att se om detta är rätt utbildning för dig genomgår du först en personlig intervju. Företrädesvis sker intervjuerna på plats hos oss men det går också bra att genomföra intervjun via telefon. Intervjun tar ca 1-1,5 timme.

Notera tre alternativ för datum och tid vad som kan passa dig. Vi återkopplar till dig snarast.

För behörighet till utbildningen behöver du också ha gymnasiekompetens och minst två års arbetslivserfarenhet, alternativt vara 25 år med minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Med vänliga hälsningar
Liselott Adsjö, Kundansvarig

Liselott Adsjö

Kalender

 1. Grundkurs MI

  21 februari -
 2. Utbildning till KBT-terapeut

  8 mars -
 3. Fördjupningskurs ACT

  21 mars -
 4. Grundkurs KBT

  14 maj -
 5. Grundkurs MI

  16 maj -
 6. Fördjupningskurs MI

  24 maj -
 7. Utbildning i Familjeterapi

  23 augusti -

Följ oss

LinkedIn Facebook Instagram